Ei650iC Optisk røykvarsler 10 års batteri

KR  499,00
På lager Antall: 0
SKU
1518671
EI650iC er en optisk røykvarsler som benytter lysspredningsprinsippet for sikker deteksjon av røyk i hjemmet. Man trenger aldri tenke på batteribytte siden enheten er utstyrt med Lithium batterier som vil vare i mer enn 10 år. Batteriene og designet sørger for at varsleren ikke kan settes ut av funksjon.
 
Ei650iC er konstruert for enkel installasjon og vedlikehold. Den har en stor kombinert test/pauseknapp som er enkel å bruke. Detektorkammeret er av høy kvalitet med integrert insektsnett som reduserer risikoen for falske alarmer.  Varsleren kan seriekobles med inntil 12 andre røykvarslere med kabel uten tilleggsutstyr slik at alle lyder dersom en av de oppdager en branntilstand. Enheten kan utvides med radiomodul for kommunikasjon med andre RadioLink detektorer og utstyr.
 
Audiolink funksjonen på i-serien detektorer gjør det mulig å hente ut data fra detektoren til en smarttelefon med AudioLink applikasjonen installert. Ved å trykke 3 ganger på testknappen vil detektoren sende ut dataene som lydsignaler som tolkes av Audiolink og vises på smarttelefonen.
 
Dataene som kan hentes ut er:
- hvor lenge detektoren har vært aktiv
- batterikapasitet
- sensorens status
- hvor mye støv det er i kammeret
- antall ganger testknappen er benyttet
- antall ganger detektoren har vært tatt ned fra braketten
- antall alarmer og hvor lenge siden siste alarm
 
  

Virkemåte

- røykvarsleren vil aktivere den innebygde summeren når den oppdager røykpartikler. Den vil resette seg automatisk og stoppe summeren når den ikke lenger registrerer røyk i kammeret.
- den røde dioden vil blinke hvert 40 sekund for å indikere at varsleren har spenning og at den har utført en automatisk egendiagnose.
- den innebygde summeren vil gi en minimum lydstyrke på 85dB på 3 meters avstand.
- når man trykker inn og holder testknappen inne vil varsleren utføre en selvtest og aktivere summeren.
- hvis man trykker inn testknappen en gang ved utløst brannalarm vil varsleren gå i "pause" modus. Dette reduserer varslerens følsomhet i 10 minutter, deretter resettes varsleren  automatisk.
- varsleren trekker ikke strøm fra lithium batteriet før den monteres på basen - slik unngår man at batteriene brukes opp unødvendig før varsleren monteres.
Mer informasjon
Farge N/A
Write Your Own Review
Du vurderer:Ei650iC Optisk røykvarsler 10 års batteri
Drift og utvikling av Artisti e-commerce