Redningsline - evakuering

KR  2 342,00
På lager Antall: 27
SKU
1514403

Linen fastmonteres ved f.eks. et oppslagsvindu eller balkongdør. Den kan styres både fra bakken, fra utgangsstedet og av den som firer seg ned.

Dette gjør at bevisstløse eller syke personer kan hjelpes ut av andre. Etter at en person er evakuert, dras linen enkelt opp igjen til neste person. Linen kan også festes med Parat monteringskrok, f.eks. der det er ønskelig å kunne benytte redningslinen fra flere steder i leiligheten/bygget. Ved å montere flere kroker (f.eks. ved vindu i soverom og ved balkongdør i stue), kan linen flyttes til et annet sted ved behov. Dermed har man flere alternative rømningsveier ved brann. Redningslinen monteres av kunden selv, etter bruksanvisning fra leverandør.

Parat redningsline med sele for barn og voksne over 20 kilo. Barn helt ned i sjuårsalderen kan fires ned i linen. Mindre barn tas med av voksne i en spesiallaget barnesele som festes til redningslinen. Selen tåler 1300 kg, og er laget av samme materiale som benyttes i bilbelter og redningshelikopter. Barneselen kommer i tillegg til redningslinen.

Tilleggsprodukter: Barnesele - pris kr. 210 Monteringskrok - pris kr. 120

Størrelser:
Redningslinen finnes i to forskjellige lengder: 7 og 13 meter. Anbefalt lengde på linen:
7 meter: 1 - 2. etg.
13 meter: 3 - 4 etg

Mer informasjon
Farge No
Styrke No
Modelloversikt No
Dobbeltbur bruksanvisning No
Enkeltbur bruksanvisning No
Write Your Own Review
Du vurderer:Redningsline - evakuering
Drift og utvikling av Artisti e-commerce