Utendørs belysning GP RF3

KR  649,00
På lager Antall: 17
SKU
1518620

Smart belysning til hagens mørkeste krok

GP Safeguard er en batteridrevet sikkerhetslampe som du enkelt monterer selv – uten hjelp fra elektriker.
Lampen kan monteres i eller utenfor huset og er perfekt på steder uten tilgang til fast strømuttak. Installasjonen tar knappe 5 minutter, og lampen monteres med skruer eller ved hjelp av en medfølgende tvinge.

Forbedret design og ytelse
Den oppgraderte versjonen av GP Safeguard har en tiltalende design og gir økt driftstid med færre batterier. Designen gir også lampen et kraftigere utseende og gjør det enklere å bytte batterier. GP Safeguard er en batteridrivet utendørsbelysning med bevegelsessensor Øk tryggheten i og rundt huset med markedets smarteste sikkerhetslampe.
GP Safeguard er en batteridrevet utendørslampe som du enkelt installerer selv, helt uten kabeltrekking. Ved registrering av bevegelse rundt boligen gir den automatiske bevegelsessensoren bred belysning. Den kraftige LED-lyskasteren kan justeres både vannrett og loddrett, og dermed kan du belyse overflater der du har behov for økt trygghet, uansett hvor armaturen monteres.
GP Safeguard gir hele familien trygghet når de forlater huset om morgenen eller kommer hjem på kvelds- eller nattestid. Lampen virker også avskrekkende på innbruddstyver, samtidig som den gjør deg oppmerksom på besøkende utenfor huset.
GP Safeguard installeres raskt og enkelt på veggen eller i taket, enten permanent med to skruer eller med den medfølgende tvingen, som gjør det enklere å flytte lampen rundt etter behov.
Lampen er vanntett (IP55) og gir deg trygghet i all slags vær. Den er ideell til oppkjørselen, garasjen, skjulet, verandaen, hagen og entreen.

Produktegenskaper
Kabelløs og batteridrevet (tre x AA-batterier)
Slås automatisk på ved registrering av bevegelse i mørket (PIR-sensor)
Justerbare lyspunkter (opp, ned, venstre og høyre)
Rekkevidde: 110° / 8 m
Lysmode: PÅ/AV/AUTO (AUTO: Lyset er på ca. 10 sek eller så lenge det registreres bevegelse. Deretter dimmes det.)
Lysstyrke: 130 lm Vanntett, IP55
Batteriets levetid: 600 dager (hvis lampen slås på fem ganger hver dag eller står på i totalt ca. 6 timer)
Monteres med skruer eller tvinge (følger med) Knapp trykkes inn for å løsne batterirommet ved bytte av batterier (nyhet)

Write Your Own Review
Du vurderer:Utendørs belysning GP RF3
Drift og utvikling av Artisti e-commerce