Reflekspakke

KR  299,00
På lager Antall: 68
SKU
G544060

Bruk refleks på nye måter!
Hvert år skades om lag 1000 fotgjengere i trafikken. 30 til 35 av dem mister livet. Mange tror at når de selv ser bilen ser også bilisten dem. Det er feil…  Du reduserer risikoen for å bli påkjørt av bil med 85% når du bruker refleks.  Selv i gatelys lønner det seg å bruke refleks. I bygater er det mye annet som stjeler oppmerksomhet.  Uten refleks er du nesten usynlig!

Kjøp reflekser til hele familien og sørg for at de du er glad i synes i mørket. I reflekspakken finner du både henge- og klistrereflekser for store og små.
Klistrerefleksene fester seg godt på de aller fleste glatte overflater og gir mange spennende dekor muligheter.  Hvorfor ikke lage egne kreasjoner? Dekorer for eksempel vesker, votter, skjerf eller lue med refleks. Dette er en hyggelig gave som viser dobbel omsorg. Kanskje du selv kan bli inspirert til å lage reflekssmykker av gamle eller ødelagte smykker som kan gis nytt liv? Det er kun fantasien som setter grenser.

Pakken inneholder:
Selvklebende refleksark:

Round shapes, Dog, O+I og Bunnies
5 stk. hengereflekser:
Flower, Crown, Heart, Moose og Soccer Ball

Alle refleksene i familiepakken er godkjent i henhold til EN 13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk). Denne standarden er laget med tanke på bruk av 1 stk refleks. OBS! - de minste formene på våre refleksark er for små for å brukes alene som sikkerhetsprodukt. De er ment som tilleggsdekor brukt sammen med de store formene. 

SeeME selvklebende reflekser fester seg best til rene glatte underlag, men kan også brukes på en del stoffmaterialer. Spesielt egnet på syntetiske stoffer som fleece og polyester. Bruk gjerne filt som underlag på strikkeplagg. Da sitter refleksene veldig godt! Merkene sitter ikke så godt på impregnerte materialer hvis de skal vaskes.

VASKETIPS
Det beste er å vaske plagget med selvklebende refleksene for hånd, men de kan også vaskes i maskin på 30°C. Skånsom sentrifugering. Det kan være lurt å vrenge plagget før vask for å beskytte refleksen og å unngå riper i folien. 
Husk! Riper og skraper svekker refleksjonsevnen, så bytt gjerne ut gamle reflekser du har brukt en stund.

Mer informasjon
length 36
width 25
height 2
Write Your Own Review
Du vurderer:Reflekspakke
Search engine powered by ElasticSuite Drift og utvikling av Artisti e-commerce