Sykkelholder Thule Euroride

As low as KR 3 499,00
På lager Antall: 1
SKU
344076

Thule er verdens største produsent av sykkelholdere til bil. Thule utvikles og produseres i Sverige, hvor sikkerhet er første prioritet. Thule Euroride er krasjtestet og tilfredstiller alle testnormer. Når stativet i tillegg er kompakt, tiltbart for enkel tilgang til bagasje og meget robust er dette stativet du trenger. Finnes både for to eller tre sykler.

Thule Euroride er levert med håndtak som gjør at monteringen på hengerfestet er gjort i en håndvending. Det er tilt-funksjon slik at man enkelt kommer til i bagasjerommet selv om man har sykler montert på stativet. Både stativet og syklene kan låses for ekstra sikkerhet. Thule Euroride har også justerbare hjulholdere som gjør at stativet passer flere størrelser på syklene som skal monteres. Solide og stabile rammeholdere som passer rammer med dimensjon opp til 70mm.

Thule Euroride kommer nå med oppdatert design med nummerskiltholder og nye utformede lys som kobles til bilen med standard 7 pins kontakt. Thule Euroride leveres for både 2 og 3 sykler. Thule Euroride er testet og i samsvar med CityCrash Test.

Write Your Own Review
Du vurderer:Sykkelholder Thule Euroride
Search engine powered by ElasticSuite Drift og utvikling av Artisti e-commerce